SCHOON HEIDSSALON

Gezicht – Verzorging met systeem

Ontdek de kunst van de precieze huidverzorging in uw schoonheidsinstituut Lex Hair & Beauty. Elk mens is anders- en elke huid. Wij gunnen de huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met de  producten op maat.

Gezicht – Medical beauty

De professionele huidverzorgingsserie DOCTOR BABOR is precisie cosmetica. Met high performance recepturen van geselecteerde werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen op het gebied van de cosmeceuticals (tussen cosmetisch en medisch in).

Gezicht – Anti-aging

REVERSIVE is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit RE-YOUTH COMPLEX met onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling.

Gezicht – De extra’s

Voer samen met ons een professionele huidanalyse uit en ontvang speciaal op uw huid gericht advies. Met ons hightech huidanalyse apparaat met 80x voudige zoom leert u uw huid in detail kennen.

Babor men

HEREN GELAATSBEHANDELING: Met een krachtige, energie leverende werkstof-formule verhogen deze behandelingen de draagkracht en het weerstandsvermogen van uw huid.

Massage

Even tijd voor jezelf! Door de klassieke massage zijn de spieren worden weer goed doorbloed en de spanning neemt af. Bij Lex Hair & Beauty geniet u nog extra door de verwarmde behandelstoel!

Manicure

Een manicure, omdat je handen laten zien wie je bent.

Microdermabrasie

Heeft u een losse microdermabrasie behandeling gehad dan zult u echt zien, voelen dat uw huid een extra goede peeling heeft ondergaan waardoor de werkstoffen beter op worden genomen en de huid er beter uit ziet en zachter aanvoelt.