Gezicht – Anti-aging

REVERSIVE is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit RE-YOUTH COMPLEX met onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en roodkleuringen, verkleuringen en oneffenheden worden verminderd. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

REVERSIVE 
Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbaar effect. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

Huidbeeld:
Rimpels en elasticiteitsverlies, de vermoeide en verzwakte huid die weer pit nodig heeft ,de belaste huid die om bescherming vraagt. reversive behandeling +/-90 min. € 139,00

 

HSR lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de collageenvezels. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve precisie verzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een gladder, elastischer en jeugdigere teint.

HSR Lifting

Deze behandeling verbetert de stevigheid, spankracht en elasticiteit van de huid. Er is sprake van een absoluut lifting-effect.

Huidbeeld:
rimpels en elasticiteitsverlies, contourverslapping

Hsr large gelaatsbehandeling

±90 minuten         € 104,50