Microdermabrasie

Heeft u een losse microdermabrasie behandeling gehad dan zult u echt zien, voelen dat uw huid een extra goede peeling heeft ondergaan waardoor de werkstoffen beter op worden genomen, en doorbloed is en de huid er beter uit ziet en zachter aanvoelt.

Is uw doel anti-aging, minder lijntjes en een duidelijk steviger huidbeeld dan kunt u het beste een kuur nemen van min. 6 tot 10. Microdermabrasie behandelingen 1x per week (bij gevoelige huid 1x per 2 weken).Dit  is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Een regelmatige behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteert in een stevige en jongere zijdezachte huid en een prachtige teint. Voel  en zie direct resultaat!

De oplossing voor: totale huidverbetering, fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, ongelijkmatige huid, littekens (door bv. acné) en grove poriën.

Bij de microdermabrasie halen de fijnste, steriele microkristallen verhoorningen en afgestorven huidschilfertjes weg. Een speciaal apparaat blaast deze microkristallen op de huid en zuigt hen via een vacuüm direct weer op. Het effect: de intensieve peeling onthult niet alleen een zachte, nieuwe huid, maar maakt het voor de huid gemakkelijker om cosmetische werkstoffen op te nemen. Daarom combineren wij het Babor collageenvliesmasker bij de behandeling en adviseren we de behandeling te combineren met een aanvullende producten van Dr. Babor voor passend thuis gebruik, en een langdurig resultaat.

microdermabrasie + ampul + collageenvliesmasker €109.50
 kuur 6x, compleet €595.00
 kuur 10x, compleet €990.00

 

Hightech huidanalyse met 80 voudige zoom

Leer met onze analyse- camera uw huid in detail kennen. Ontdek uw persoonlijk schoonheidspotentieel, met een op maat gemaakt verzorgingsadvies. € 29.50

 

Collageenvlies

Het Babor collageenvliesmasker is een enorme oppepper voor uw huid en kalmeert en verzacht direct elke geïrriteerde huid. Het Babor collageenvliesmasker herstructureert en vult de huid van binnenuit op. verminderd lijntjes en rimpels en verbetert de stevigheid en veerkracht van de huid.

Het Babor collageenvliesmasker is geschikt voor:
*iedere huid die spankracht en elasticiteit nodig heeft
*een gevoelige huid
*een vochtarme huid
*gemengde/vette huid
*vermoeide/verzwakte huid.

u kunt dit masker bij boeken voor €19.50 bij u gelaatsbehandeling.